Kangasmaskit painatuksella

Tilaa meiltä kangasmaskit persoonallisella painatuksella!

Maskeissa kolme eri kokovaihtoehtoa (miehet, naiset, lapset). Maskeissa kaksi erilaista kangasvaihtoehtoa ihoa vasten merinovilla tai coolmax.

Maskit on suunniteltu niin, että suun ja nenän alueella ei ole saumoja, joiden neulanrei’istä voisi kulkeutua aerosoleja. Kaikissa maskeissa nikkelivapaa nenäkisko takaa hyvän istuvuuden kasvoille.

Nämä kangasmaskit ovat tilaustuotteita. Ensin maskit painetaan ja sitten ommellaan. Tuotteilla ei ole palautusoikeutta ja maksu suoritetaan ennakkoon.

Maskiin voidaan painaa yrityksen/yhdistyksen logo, oma kuva, pelinumero yms. Kuvan koko on noin 5x7 cm riippuen maskin koosta.

Maski koko L

Maski koko S mitat:

 • nenänpää-leuka 8,5 cm
 • Kasvojen keskilinja - poski 10 cm

Maski koko M mitat:

 • nenänpää-leuka 9,5 cm
 • Kasvojen keskilinja - poski 11 cm

Maski koko L mitat:

 • nenänpää-leuka 12,5 cm
 • Kasvojen keskilinja - poski 12 cm

Maskin hinta painettuna on 19€/kpl sis. alv 24% + mahdolliset postikulut. Kysy tarjous isommista painoeristä!

Ota yhteyttä!

Kolmikerroksiset merinovillaiset kasvomaskit

Kangasmaski koko S

Merinovillaisen kasvomaskin päälimmäinen kerros voi oman valinnan mukaan olla musta, tummanharmaa tai tummansininen ja se on 100% puuvillaa. Tähän painettuna oma logo.

Maskeissa on suodatinkangas, kasvomaskeihin valmistettu 3-kerros prässätty suodatinmateriaali, 100% polypropeeni. Öko-Tex 100 sertifikaatti.

Ihoa vasten tuleva kerros on  100% merinovillaa ja neulottu mulesingvapaista langoista.  Merinovilla lämmittää, hengittää, ei hiosta ja imee kosteutta pysyen kuivan sekä lämpimän tuntuisena. Se on iholle erittäin miellyttävää ja sopii myös esim. atooppiselle iholle.

Pesu- ja hoito-ohje: 90 asteen pesu tai keittäminen kiehuvassa vedessä 5 min. Tarvittaessa varovainen silitys 1-2 pisteellä, EI HÖYRYÄ!

Merinovillalle keittäminen on suositeltavampaa kuin konepesu.


Kolmikerroksiset coolmax kasvomaskit

Kangasmaski koko M

Coolmax kasvomaskin päälimmäinen kerros voi oman valinnan mukaan olla musta, tummanharmaa tai tummansininen, 100% puuvillaa. Tähän painettuna oma logo.

Maskeissa on suodatinkangas, kasvomaskeihin valmistettu 3-kerros prässätty suodatinmateriaali, 100% polypropeeni. Öko-Tex 100 sertifikaatti

Ihoa vasten tuleva kerros on  Coolmax, joka on 100% erikoispolyesteri. Kuitu ei ime kosteutta sisäänsä, vaan ollessaan ihoa vasten siirtää kosteuden pois ihon pinnasta.

Pesu- ja hoito-ohje: 90 asteen pesu tai keittäminen kiehuvassa vedessä 5 min. Tarvittaessa varovainen silitys 1-2 pisteellä, EI HÖYRYÄ!

Nelli Eskola

Puh. +358 40 560 6378
nelli@pokaalipojat.fi


Tee tilaus!

Saat vahvistuksen tilauksesta sähköpostitse.

Yrityksille ja yhdistyksille laskutusmahdollisuus; yksityisasiakkaille toimitus maksusuorituksen jälkeen.

Tuotteiden toimitus joko noutona varastolta ennakkoon sovittuna ajankohtana tai erillisestä korvauksesta postitettuna.


  Lue myös seuraavat TUKES:n ohjeet

  Maski ei vastaa henkilönsuojaimia tai kirurgisia suu-nenäsuojuksia: maskit eivät anna käyttäjälleen varmaa suojaa esimerkiksi koronavirusta vastaan.

  Maski ei täytä henkilösuojainasetuksia, eikä sillä ei ole CE-merkintää. Maskilla ei täytä FFP2/FFP3 suojaustason vaatimuksia.

  Ethän käytä maskia jos sinun on hankala hengittää sen kanssa. Liian tiivis maski voi myös aiheuttaa terveyshaittoja etenkin, jos sinulla on sydän- tai verenkiertotauteja, astmaoireita tai keuhkoahtaumatauti.

  Maski ei ole henkilönsuojain. Maski ei suojaa käyttäjää koronavirukselta. Likainen maski voi olla viruksenlevittäjä.

  Maski saattaa suojata muita maskin käyttäjän hengitysteistä leviäviltä pisaroilta. Oireettoman taudinkantajan maskin käytöstä voi olla hyötyä esimerkiksi liikennevälineissä, kaupoissa jne, mutta siitä ei ole olemassa tieteellistä näyttöä.

  Maskin käytöstä huolimatta noudata liikkumisrajoituksia. Pue puhdas maski puhtain käsin. Pidä maski puhtaana: älä kosketa maskia käytön aikana

  Riisu maski koskettaen vain sen kiinnitysnauhoihin ja laita maski suoraan pesukoneeseen tai muovipussiin. Pese kädet ja pese maski joka käytön jälkeen. Maski on pestävä 95 asteessa.

  Muista, että esimerkiksi maskin koskettelu lisää epäpuhtauksia hengitysteiden edessä. Väärinkäytetystä maskista on enemmän haittaa kuin hyötyä.

  Käytön aikana maskia ei voi riisua pois tai kaulalle ja esimerkiksi juoda tai syödä. Huomaa, että kostunut maski läpäisee mikrobeja kuivaa helpommin.

  Kankaasta valmistetut maskit voivat vähentää hengitysteistä ympäristöön leviäviä pisaroita ja siten maskia käyttävä voi suojata muita ihmisiä. Huomioithan, että kangasmaskimme eivät ole henkilönsuojaimia tai kirurgisia nenä-suusuojaimia eivätkä ne täytä henkilönsuojainasetuksen vaatimuksia ja siten anna varmaa suojaa esimerkiksi koronavirusta vastaan.

  Pue kangasmaski aina puhtain käsin ja vältä sen koskettelua käytön aikana. Kangasmaski tulee riisua koskettaen vain kuminauhoihin ja se tulee laittaa pesuun välittömästi käytön jälkeen tai laittaa muovipussiin. Pese kädet ja kangasmaski jokaisen käytön jälkeen. Kangasmaski pestään 95 asteessa. Vaihtoehtoisesti voit myös keittää maskia viiden minuutin ajan vedessä, johon on lisätty hieman pesuainetta. Keittämisen jälkeen huuhtele ja kuivaa maski. Tuote saattaa päästää väriä pesuissa ja haalistua. Kangasmaski tulee poistaa kasvoilta, mikäli sen kanssa on vaikea hengittää. Tuotetta ei saa käyttää, mikäli henkilöllä on hengitysvaikeuksia.