POKAALIPOJAT on perutettu vuonna 2007. Omien harrastusten kautta alan tuotteet, laatu, hintataso sekä palvelut olivat tulleet erittäin tutuiksi. Siksi halusimme kehittää alalle uuden toiminnan tason, sekä tarjota tuotteita ja palveluita joita muut tämän alan yritykset eivät tarjoa asiakkailleen. Lyhyessä ajassa olemme kasvaneet alueen suurimmaksi alan erikoisliikkeeksi.

PALVELU Vanhaa sanontaa muokaten “Mikäli saat meiltä huonoa palvelua kerro se meidän lisäksi myös muille. Kun saat hyvää palvelua, uskomme että suosittelet sitä myös muille.” Tähänastinen palautteen perusteella olemme oikealla tiellä. Alan ensimmäisenä avasimme mm. Facebook sivun jossa kaikki palaute on tervetullutta. Mietimme ja ideoimme jatkuvasti, kuinka voisimme palvella asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneita entistäkin paremmin.

TUOTEET Perinteisten ja tuttujen lisäksi tuotamme ja valmistamme palkintoja joita et muilta saa. Teemme yhteistyötä lukuisien suurien ja pienien valmistajien kanssa ympäri maailman. Etsimme jatkuvasti mielenkiintoisia valmistajia joiden tuotteita ei ole aikaisemmin täältä saanut. Voimme lisäksi valmistaa tai valmistuttaa palkinnot täysin toiveidenne mukaisesti eri materiaaleista.

EDULLISUUS Kaikki tuotteemme ovat suoraan valmistajilta ilman välikäsiä sekä perinteisiä tukkureita. Oman maahantuonnin ja valmistuksen ansiosta voimme tarjota myös erikoisia ja näyttäviä palkintoja asiakasystävälliseen hintaan. Oma kilpikaivertamomme takaa myös sen, että emme veloita erikseen kirjainmääristä, logojen kaiverruksista, emmekä kaiverruslaatoista koska se on asiakkaan kannalta sekavaa.

LAATU Kaikissa tuotteissa ja palveluisamme on 100% tyytyväisyystakuu lakisääteisten takuiden lisäksi. Myös kaikista edullisempien ja halvimpien palkintojen kaiverruksiin pyrimme aina tekemään esimerkiksi seuran logon mikäli se suinkin on mahdollista. Tekstikaiverruksissa käytämme lähes aina erikoisfontteja, koska tikkukirjaimet eivä kuulu nykyaikaisiin palkintoihin.

NOPEUS ja LUOTETTAVUUS Alueen suurimmasta tukkuvarastosta löytyy heti toimitukseen useita satoja eri malleja. Pienet erät (alle 50 kpl) voimme valmistaa jopa odottaessa. Toimitamme myös suoraan kisapaikalle, lisäksi iltaisin ja viikonloppusin. Pyrimme aina ensisijaisesti käyttämään omaa kuljetuskalustoa nopeuden, luotettavuuden ja toimitusvarmuuden vuoksi. Toimitus- ja tilaustuotteissa varmistamme aina että ne ehtivät ajoissa perille.

PALKINNOT JOITA SAAJA ARVOSTAA

HINNALLA JOSTA KASSANHOITAJA ILAHTUU