Mitalit ja kunniamerkit

Mitaleita jaetaan muistoksi tai kilpailujen palkinnoksi. Mitaleita voi antaa myös vuosipäivälahjaksi tai urheiluseurassa tsemppi- tai kannustuspalkintona hyvästä kaudesta. Mitalit ovat kolikon mallisia metallilaattoja ja hintaan sisältyy aina kaiverrus.

Saatavilla on myös kaulanauhoja monissa eri väreissä ja leveyksissä (suosituimpia leveyksiä 10 tai 20 mm). Kaulanauhoja voidaan teettää myös omilla painatuksilla ja erikoisleveyksillä.

Urheilukilpailuissa ja turnauksissa palkinnoiksi jaettavat mitalit on pintakäsitelty eri väreillä, jotta ne näyttävät kulta-, hopea- ja pronssimitaleilta. Meiltä saat myös mitaliin oman seurasi logolla ja/tai tekstillä varustetun tarran, jolla mitalit voidaan kustomoida asiakkaan toiveiden mukaan.

Mitalit urheiluharrastajien tsemppipalkintoina

Mitali on nuoremmille urheiluharrastajille mieluinen tsemppipalkinto, kun edistyy oman lajinsa parissa. Esimerkiksi taitoluistelussa joissakin seuroissa käytetään mitaleja muistoesineinä, kun luistelija saavuttaa erilaisia taitoja, esim. spagaati, eri hyppyelementit tms.


Mitalilla voit huomioida myös oman lajisi harrastajia kun he kehittyvät eri osa-alueilla.

Meillä on iso varasto erilaisia mitaleja ja voimme toimittaa mitalit nopeasti vaikka suoraan kisapaikalle. Pienemmät erät (alle 50 kpl) voimme valmistaa heti tilauksen yhteydessä jos kyseessä nouto varastomyymälästämme. Mahdollisuuksien mukaan ensisijaisesti kuljetamme itse mitalit ja palkinnot asiakkaalle. Näin takaamme nopean ja luotettavan toimituksen. Toimitus- ja tilaustuotteissa varmistamme aina, että ne ehtivät ajoissa perille.

Ota yhteyttä!

Lähetä viesti tai soita ja kysy lisätietoja tuotevalikoimastamme! Sivuillamme on esillä vain joitakin mitali- ja nauhamalleja.

Ota yhteyttä!

 

Nelli Eskola

Puh. +358 40 560 6378
nelli@pokaalipojat.fi


Tee tilaus!

Saat vahvistuksen tilauksesta sähköpostitse.

Yrityksille ja yhdistyksille laskutusmahdollisuus; yksityisasiakkaille toimitus maksusuorituksen jälkeen.

Tuotteiden toimitus joko noutona varastolta ennakkoon sovittuna ajankohtana tai erillisestä korvauksesta postitettuna.