Pokaalit ja palkinnot edullisesti

Meiltä saat perinteiset ja edulliset pokaalit, pystit sekä patsaat kaikissa koko- ja hintaluokissa! Meillä on myös laaja valikoima lajikohtaisia palkintoja: lähes ennen näkemätön valikoima 250 harrastukseen, urheilulajiin sekä eri ammatteihin liittyen.

Kauttamme saat myös kannustuspalkinnot, tsemppari- sekä muistolahjat myös valmentajille, joukkueen johtajille ja seuranne aktiivihenkilöille.

Yksilöllinen palkinnon suunnittelu

Teemme edullisesti yksilöllisen palkinnon suunnittelun ja toteutuksen asiakkaan toiveiden mukaan. Eri materiaalivaihtoehtoja on useita! Lisäksi voit teettää pokaalit omalla logolla!


Palkinnot ja pokaalit nopeasti toimitettuna vaikka kotiovellesi!


Suuresta tukkuvarastostamme löytyy heti toimitukseen useita satoja eri malleja. Toimitamme pokaalit ja palkinnot myös suoraan kisapaikalle, onnistuu myös iltaisin ja viikonloppusin. Pyrimme aina ensisijaisesti käyttämään omaa kuljetuskalustoa nopeuden, luotettavuuden ja toimitusvarmuuden vuoksi. Toimitus- ja tilaustuotteissa varmistamme aina, että ne ehtivät ajoissa perille.

Pokaalien ja palkintojen kaiverruspalvelu

Teemme kaiverrukset nopeasti ja edullisesti, pienimpiin max 50 kappaleen eriin saman tien odottaessa. Meiltä saat pokaaleihin, mitaleihin, laattoihin sekä kiertopalkintoihin kaiverrukset, tekstien päivitykset ja korjaukset toteutettuna huolellisesti ammattitaidolla! Käytössämme myös erikoisfontteja!

Kaiverruspalvelumme sisältää valintasi mukaan:

  • logo- tai tekstikaiverrukset
  • käsinkaiverrukset
  • lasinkaiverrukset

Ota yhteyttä!

Lähetä viesti tai soita, niin saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen persoonallisista pokaaleista ja palkinnoista!

Ota yhteyttä!

 

Nelli Eskola

Puh. +358 40 560 6378
nelli@pokaalipojat.fi


Tee tilaus!

Saat vahvistuksen tilauksesta sähköpostitse.

Yrityksille ja yhdistyksille laskutusmahdollisuus; yksityisasiakkaille toimitus maksusuorituksen jälkeen.

Tuotteiden toimitus joko noutona varastolta ennakkoon sovittuna ajankohtana tai erillisestä korvauksesta postitettuna.